tak mne dnes rano pani postarka doniesla balicek odosielany vcera 1. tiredou z Bratislavy (duky, velmi pekne dakujem za ochotu

), a v nom bol balicek odosielany z HongKongu...

Pristroje som dal ihned do nabijaciek, nabitie trvalo 2 hodiny... medzitym som mal nejake povinnosti, takze montaz do prilieb musela ist bokom. Brat si vsak svoj pristroj nahodil do svojej JETky bez nejakych problemov, o to vacsie problemy ma(l) so sparovanim so svojou Nokiou 5230 (Symbian). Pri sparovani nepytalo kod, ale potom sa v sluchadlach nic neozyvalo... ba sa jeho HF dostal do stavu, ked sa akoby ani zapnut nedal.
Moj HF som si s mojim hlupym SE W910i sparoval bez problemu presne podla postupu, aj kod pytalo, a nie je problem ani s hovormi ani s prehravanim MP3. O to vacsi problem som mal narvat sluchadla a mikrofon do mojej integralky Lazer Vertigo. Totiz presne tam, kde mam usi, mi z integralky vychadzaju popruhy... na nosenie je to velmi pohodlne, ale kam umiestnit sluchadla??? Vyskusal som viacero alternativ, ale bud mi to tlacilo na usi, ze som nevydrzal ani 20 sekund (usi su na tvrde predmety sakramentsky citlive), alebo bola hlasitost nizka/nedostacujuca. Napokon som volky nevolky musel ciastocne rozparat calunenie prilby a strcit reproduktory do calunenia rovno pod vyvod popruhov. Idealne riesenie i preto, lebo je to dokonale skryte a vobec to netlaci, pretoze medzi uchom a reproduktorom mam caluneny popruh prilby...

Hlasitost je viac nez dostatocna...
Takisto som sa na mojej integralke potrapil s uchytenim HF, ten skrutkovaci drziak mi prilis vo vnutri trcal do prilby a nemohol som zasunut calunenie... tak som sa nanho vykaslal a pouzil som nalepovaci drziak, ktory je bez problemov a dufam, ze vydrzi, verim v kvalitu 3M pasky...

Co sa tyka prevadzky, v realnej premavke sme to este nemali, ale ako interkom do bez problemov fungovalo na 50 realnych metrov (dalej sa ist nedalo, plot). Kolko sa mozem vzdialit od telefonu, som neskusal, pre mna nedolezite, telefon mam vzdy pri/na sebe...

Brat potom vyskusal svoj HF sparovat so svojim SE W810i (ak dobre pamatam model), sparovanie bolo bez problemu, i telefonovanie, ale MP3 sme neprinutili prehravat cez sluchadla... tak to este dospekulujeme...

Tesim sa na test v realnej premavke.

Jo a obcas sa mi stane, ze moj SE W910i nechce prehravat MP3 v sluchadlach, napr. ked som odmietol hovor cez prilbu. Potom sa mi po stlaceni Phone tlacidla nepustila hudba, iba sa ozvalo tuut. A ak som pustil hudbu cez mobil, hrala z mobilu (inac zacne hrat cez sluchadla). Vidim to vsak na chybu mojho mobilu, on je to taky trosku zmatok.